Pravno obvestilo

Avtorske pravice za celotno vsebino te spletne strani imajo VPD-PV d.o.o. in njegovi člani (avtorji/fotografi). Vse pravice pridržane.

Vse fotografije na spletnih straneh VPD-PV d.o.o. so varovane po slovenskem in mednarodnem avtorskem pravu in se ne smejo reproducirati, kopirati, posredovati ali obdelovati brez pisnega soglasja avtorja.

Vsaka redistribucija ali reprodukcija dela ali celotne vsebine v kakršnikoli obliki je prepovedana, lahko pa za osebno uporabo tretjih oseb le tem kopirate vsebine te spletne strani, pri čemer morate jasno označiti spletno stran kot vir.

Uporaba fotografij kot osnove za drug fotografski koncept ali ilustracijo (digitalno, umetniško predstavitev ali podobno) predstavlja kršitev zakonodaje, če predhodno ne pridobite pisnega soglasja avtorja. Brez izrecnega pisnega soglasja je distribucija ali komercialna raba vsebine te spletne strani prepovedana. Prav tako je prepovedan prenos ali shranjevanje vsebine te spletne strani na druge spletne strani ali druge oblike sistemov za elektronsko shranjevanje.

Izjava o omejitvi odgovornosti

VPD-PV d.o.o. to spletno stran vzdržuje z namenom seznanjati javnost s svojimi dejavnostmi in delovanjem.

Pri tem si prizadeva, da bi bile objavljene informacije čim bolj točne in redno posodobljene. Kljub temu ne sprejema nikakršne odgovornosti in ne daje jamstev v zvezi z vsebinami, ki so objavljene na tej spletni strani kot tudi ne v zvezi s popolnostjo, točnostjo, zanesljivostjo, ustreznostjo ali dostopnostjo informacij ali fotografij. Vsakršno zanašanje na informacije na tej spletni strani je izključno na lastno odgovornost.

V nobenem primeru VPD-PV d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno izgubo ali škodo (vključno s posredno ali posledično izgubo ali škodo), ki bi jo kateri koli obiskovalec te spletne strani utrpel zaradi izgube podatkov ali dobička, ki bi bila posledica uporabe te spletne strani ali v zvezi z uporabo te spletne strani.

Prek te spletne strani lahko dostopate do drugih spletnih strani, ki pa niso pod kontrolo VPD-PV d.o.o., ne glede narave, vsebine kot tudi ne glede njihove dostopnosti. V nobenem primeru te povezave ne pomenijo priporočil ali strinjanja s stališči, ki jih vsebujejo te spletne strani.

VPD-PV d.o.o. si prizadeva, da bi ta spletna stran delovala nemoteno, vendar pa ne prevzema odgovornosti, če stran začasno ne bi bila dosegljiva zaradi tehničnih vzrokov izven nadzora VPD-PV d.o.o..

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.