VARNOST NA DELOVNEM MESTU V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

VARNOST NA DELOVNEM MESTU V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA

30.03.2020

V podjetju VPD – PV d.o.o., se zavedamo, da nas naši poslovni partnerji prav sedaj, v teh kriznih časih, najbolj potrebujejo. To je čas, ko je naše poslanstvo na področju varnosti in zdravja pri delu izrednega pomena.

Tako v delovnem okolju proučujemo delovne razmere, sledimo in upoštevamo uredbe in navodila na državni ravni in v skladu z zahtevami ZVZD-1 in sodelovanju z izbranimi izvajalci medicine dela sprejemamo in predlagamo varnostne ukrepe, ki v največji možni meri zagotavljajo varno in zdravo delo delavcev v danih okoliščinah.

V aktualni izredni situaciji epidemije običajni ukrepi, ki jih delodajalec zagotavlja na podlagi ocene tveganja, namreč ne zadostujejo, zato na podlagi novih znanj in strokovnih podatkov že izvajamo ocenitev tveganja na posameznih delovnih mestih zaradi izpostavljenosti delavcev nevarnosti in tveganjem v času epidemije v delovnem procesu.

Zavedati se je potrebno, da je delodajalec skladno s predpisi varnosti in zdravja pri delu, kljub izrednim razmeram zaradi epidemije, še vedno odgovoren za varno in zdravo delo delavcev in za sprejetje in izvajanje vseh potrebnih ukrepov v ta namen, kot je usposabljanje za varno delo, pregledi in preizkusi delovne opreme in preiskave škodljivosti v delovnem okolju.

KONTAKT: V sodelovanju z našo službo VPD – PV d.o.o. si tudi v kriznem obdobju zagotovite varnost vaših zaposlenih, kar vam bo omogočilo, da iz krize izstopite varnejši ter močnejši.

Pokličite nas na telefon 04/233-10-40 oz. 040/520-594 ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca!

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.